Wandelvakanties

Meerdaagse wandelvakantie arrangementen

op A-Rigaud in de Haute Saône Frankrijk. Een heerlijk wandelvakantie in de prachtige en rustgevende natuur rondom Bourguignon lès Morey.

Wandelvakantie in voorjaar op A-Rigaud, Frankrijk met koolzaadvelden

De door ons uitgezette tochten zijn gemiddeld zo’n 14 tot 16 kilometer, maar zijn eventueel uit te breiden of in te korten. Het is ook mogelijk enkele bestaande tochten in de regio te lopen. Bij elk arrangement kies je zelf de te lopen tochten uit ons aanbod, waarbij wij je informeren over de verschillende routes.

De wandelarrangementen zijn inclusief volpension verblijf , op onze kamers of op de camping in eigen tent of caravan.

Een wandelvakantie is het hele jaar te boeken, echter tussen eind oktober en eind januari raden we aan niet op zondag te lopen i.v.m. het jachtseizoen.

Indien je kiest voor een verblijf op de camping i.p.v. een gastenkamer: de camping is geopend van  21 april t/m 9 september. Reserveren via de reserveringspagina.

UItzicht vanaf de "Pain de Beure" bij wandelvakantie vanaf camping A-RigaudAndere mogelijkheden:

Een langer verblijf is altijd mogelijk: Wij hebben meerdere wandelroutes in de nabije omgeving voor je klaar liggen. Natuurlijk kun je ook een kamer of campingplek boeken zonder arrangement en heerlijk op jezelf gaan wandelen of fietsen: Wij staan je graag met raad en daad bij!