Table d’Hôtes

Eten op het terras bij Chambres d'hôtes A-Rigaud

Een van de hoogtepunten van de dag is voor ons altijd de maaltijd, in het Frans zo mooi “Table d’hôtes” genoemd. Deze formule wil zeggen: u eet bij de gastvrouw en gastheer mee aan tafel.

Onze keuken neemt dan ook een centrale plek in de dagelijkse gang van zaken in: Wij koken in principe zeven dagen in de week voor onze gasten. Een bewuste keuze gezien het geringe aantal restaurantjes in de nabije omgeving.

Met gebruikmaking van zoveel mogelijk producten uit onze biologisch opgezette moestuin en vlees en gevogelte uit eigen streek bereiden we de ondertussen door vele gasten geroemde smakelijke gerechten.
De Keuken van Bed en Breakfast A-Rigaud

Chef de cuisine is Jenny, natuurlijk in de drukke uren bijgestaan door Eric. Samen bereiden we de maaltijden en dat doen we zo, dat we ook samen met onze gasten aan tafel mee kunnen eten. Het gaat ons in ons werk toch om de ontmoeting met mensen, en juist aan tafel vinden de gesprekken en de echte ontmoeting plaats!

Wijn

Bij het 3-gangen diner schenken we je graag een lekker glas wijn: We kopen en halen de wijn zelf in het zuiden van de Bourgogne. En voor zover klaar of nog op voorraad laten we natuurlijk met trots onze eigen wijn proeven: Jaarlijks produceren we tussen de 200 en 400 liter rode wijn van de voor het huis gelegen kleine wijngaard.

Graag tot ziens aan onze gastentafel!