Overnachting Onderweg Frankrijk A31

Overnachting onderweg naar het zuiden of weer naar huis?

Tussenstop vanaf de A31?

Kies voor een overnachting onderweg langs de A31 in onze comfortabele Bed en Breakfast / Chambres d’hôtes.

Laat je vakantiegevoel beginnen en/of eindigen op Bed & Breakfast A-Rigaud met een overnachting of korte tussenstop van enkele nachten.

Overnachten tussen Nancy en Dijon

A-Rigaud is ideaal gelegen voor een overnachting tussen Nancy en Dijon, ter hoogte van Langres. Even bijkomen in de rust en stilte van de natuur in de Haute Saône.

Wat onze gasten zeggen:

Een fijne start van de vakantie, heerlijk!

Wij, de Nederlandse eigenaren Jenny en Eric Horstman, ontvangen al meer dan 10 jaar vele gasten onderweg naar hun vakantieadres of weer terug naar huis. Veel van onze gasten mogen we al jaren ontvangen en meerdere van hen verblijven eerst enkele dagen bij ons, om eens lekker bij te komen.

Kosten Overnachting

85/per nacht
  • Prijzen 2-persoonskamer incl. ontbijt,
  • bij een verblijf van 1 of 2 nachten.
  • Bij een verblijf vanaf 3 nachten €69,50 per  nacht
  • extra bedden  € 21,00 incl. ontbijt per bed
  • Diner € 25,00 p.p.
  • kindermenu’s  € 7,50 / € 10,00
Check beschikbaarheid

Even weg van de snelweg

Ligging

Chambres d’hôtes / Bed en Breakfast A-Rigaud is gelegen tussen Nancy en Dijon, ter hoogte van Langres. Een prima plek voor een tussenstop, een overnachting onderweg, goed te bereiken vanaf de A31.

Slechts 10 kilometer omrijden

Voor wat betreft het aantal kilometers is het nagenoeg geen omweg, je rijdt alleen een stuk binnendoor en geniet van de prachtige natuur van de Haute Saône.

Vanaf de A31 rijdt je met een flauwe bocht, parallel aan de snelweg, binnendoor naar onze locatie. bij vertrek doe je dat nogmaals maar dan verder naar het noorden of zuiden, waardoor je weinig kilometers meer maakt en ook weinig meer tijd kwijt bent.

Vraag direct of er nog kamers beschikbaar zijn

Check beschikbaarheid

De Maaltijd

Eén van de charmes van een overnachting op A-Rigaud ten opzichte van “een hotelletje langs de snelweg” is de ontmoeting aan tafel.
We eten samen met gasten op het terras met een heerlijk weids uitzicht. Het brengt de rust en ontspanning die je zoekt als begin of als afsluiting van je vakantie.

Biologisch

Wij werken zoveel mogelijk met producten uit onze eigen, biologisch opgezette, moestuin. Daarnaast gebruiken we zoveel mogelijk producten uit de eigen streek.

Het gevoel bij vrienden op bezoek te zijn, de rust van de omgeving, de aandacht voor elkaar, een gezonde maaltijd: dat is waar je voor kiest als je bij ons overnacht.
In Frankrijk noemen we dit de Table d’hôtes.

Kosten diner

  • Het 3-gangen diner kost € 25,00 p.p. incl. een glas wijn
  • Kindermenu afhankelijk van de leeftijd € 7,50 en € 10,00 ( Tijdig reserveren)

Routebeschrijving naar A-Rigaud

Vanuit het noorden:

Op de route du soleil via de afslag 8: Montigny le Roi .  klik voor een Routebeschrijving

 

Vanuit het Zuiden van Frankrijk:

Afslag 4 Bij Dijon.    klik voor een Routebeschrijving vanaf afslag 4

B&B kamer bij Bed en Breakfast A-Rigaud Frankrijk

Bekijk de kamers

Al onze comfortabele kamers hebben een eigen badkamer en zijn gelegen aan de dalkant van het huis, zodat je vanuit elke kamer een prachtig uitzicht hebt over het ondergelegen dal.

inpandig apparrtement op A-Rigaud

Appartement

Het inpandige appartement op A-Rigaud heeft ruimte voor 2 extra bedden. Daarnaast heeft het openslaande tuindeuren met directe toegang tot het terras.

extern vakantiehuisje te huur via A_riagud

Huisje Chez ptit

Dit vakantiehuisje ligt op 50 meter lopen en naast de wekelijkse verhuur is het, alleen als last minute,ook per nacht te huren om te overnachten met een gezin. ( als de kamers vol zijn) Het diner gebruik je dan bij ons op het terras. je kunt dus niet voor dit huisje in april al 1 nacht boeken voor b.v. 10 juli, maar wel 5 juli vragen of er voor 10 juli mogelijkheden zijn

gastenkamer op bed en Breakfast A-Rigaud, Frankrijk
Chambres d'hôtes / Bed and Breakfast A-Rigaud is uitstekend gelegen voor het overnachten onderweg tussen Nancy en Dijon, logeren / overnachten Langres overnachting onderweg naar het zuiden, overnachten bij Nederlandse eigenaars. Een tussenstop langs de A31. Voor een doorreis naar het zuiden, voor meerdere overnachtingen, voor een paar dagen er even tussenuit.

Vul enkele gegevens in en we mailen je zo snel mogelijk de beschikbaarheid

Beschikbaarheid aanvragen