Camper huren in Frankrijk

Vanaf april 2019 hebben wij een nieuwe mogelijkheid voor een leuke vakantie in  Frankrijk: Huur onze buscamper en vertrek vanaf A-Rigaud voor een heerlijke vrije vakantie, een trektocht door de regio of wat je dan ook kunt bedenken.

 

Waaom een buscamper huren?

Een buscamper huren heeft enkele voordelen ten opzichte van een standaard camper. De afmetingen van de buscamper maken dat je in de meeste dorpen en steden prima terecht kunt. Zeker de maat van onze Possl Roadcamp R, nml.  5.40 m geeft je de mogelijkheid om op bijna alle parkeerplaatsen te parkeren.

Ondanks deze lengte is de buscamper van binnen een waarlijk ruimte wonder: Een vast 2-persoonsbed, vast toilet met douche en wastafel, een ruime zithoek, zelfs een uitgekiend keukenblok behoren tot de standaard uitrusting.

Een belangrijke reden waarom wij voor de Pössl buscamper hebben gekozen is de uitgebreide opbergruimte. Werkelijk op elke plek mogelijk heeft men het voor elkaar gekregen om opbergruimte te creëren , zonder je het gevoel te geven in een hok te verblijven, iets waar we bij verschillende andere merken direct tegenaan liepen.

De draaibare en op elke hoogte in te stellen comfortabele voorstoelen maken niet alleen de reis maar ook de momenten dat je even binnen wilt zitten aangenaam.

 

 

Buscamper te huur in Frankrijk
Slaapplek in de buscamper
Afgesloten toilet, zicht op vaste slaapplek
Buscamper te huur, doucheruimte
Doucheruimte
Toilet en wastafel

De badkamer

Het toilet- en douchegedeelte is ingenieus ontworpen: met de schuifdeuren die je geheel tot aan de keuken kunt uitschuiven creëer je een voor een camper  uitermate ruime douche.

Draai je het toilet bij, dan heb je ook hier weer voldoende beenruimte.

De opklapbare wastafel tenslotte maakt dat je van een kleine ruimte  toch een complete badkamer kunt maken. ( het lijkt ikea wel 🙂 )

Ruime zithoek

De draaibare voorstoelen maken de zithoek samen met een tweezits bank en de tafel met een uitschuifdeel tot een ruime en comfortabele zithoek, waar je prima met 4 personen kunt zitten.

Compact ruimtewonder

Zoals je ziet op de foto, Jenny is er ook blij mee. En dat komt ook doordat ze met deze buscamper eigenlijk net zo makkelijk rijdt als met onze citroën C4 picasso. Dat is ook direct één van de sterke kanten van de Pösll Roadcamp “R”; Bochtige weggetjes, smalle straatjes, het vinden van een parkeerplaats: met deze buscamper geen probleem.

 

TECHNISCHE SPECIFICATIES

Afmetingen:5.413 x 2.050 x 2.60 (L x B x H)
Achterbed:1.960 X 1.320/1.170
Gasflessen:2 x 11 KgHoogte:1.905
Zitplaatsen:4Slaapplaatsen2
Gewicht2690Verswatertank 
Vuilwatertank
100 L 
92 L

Uitrusting

Keuken: Alles is aanwezig

Slapen: onderlaken aanwezig, zelf meenemen:  een dekbed of lakens en dekens en hoofdkussens.

 

 

Prijzen 2019

  • Voor- en naseizoen per dag, prijs vanaf € 65,00

    100 kilometers per dag vrij, compleet ingericht en rijklaar
    excl. verzekering

  • Hoofdseizoen € 105,00

    100 kilometers per dag vrij, compleet ingericht en rijklaar
    excl. verzekering

Reserveringen lopen voorlopig i.v.m. de verzekering via de website wikicampers.com  klik op deze link om de complete huurpijs incl. de verzekering te zien.

Interesse? gebruik onderstaand formulier, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.
Contact
Voornaam
Achternaam
Wil je liever gebeld worden? vul dan hier je telefoonnummer in.
reCAPTCHA
This site is protected by reCAPTCHA and the Google
Privacy Policy and
Terms of Service apply.
Bezig met versturen