Chalet / huisje te huur met veel privacy

vakantiehuisje in Frankrijk Le Chalet Renard

Met veel succes hebben wij in 2012 een chalet van een goede vriendin in de verhuur genomen.   Dit gezellige, compleet ingerichte houten chalet is gelegen op slechts 5 minuten lopen van A-Rigaud.

Zoek je echte rust, vrijheid en vooral veel privacy, dan is dit 2-persoons chalet een prachtige mogelijkheid om je eens even helemaal terug te kunnen trekken.

Vrij gelegen op het ruime grondstuk achter het huis ben je helemaal op jezelf, je geniet van een prachtig uitzicht, ervaart de echte stilte.
Het chalet beschikt over een eigen ingang met een grote eigen tuin, dus lekker de ruimte!

Zithoek, keukentje, badkamer en slaapkamer, alles is er en helemaal ingericht. En als je een keer niet wilt koken kun je gebruikmaken van het ontbijt en het diner op A-Rigaud, of één van restaurantjes in de regio.

Een plek om echt helemaal bij te komen en te genieten van het ruime uitzicht, de schone lucht, de rust en de prachtige natuur om te wandelen of te fietsen.

le chalet renard zithoek le chalet renard inkijk 2 le chalet renard badkamer le chalet renard eethoek le chalet renard keuken le chalet renard imkijk le chalet renard slaapkamer le chalet renard uitzicht raam le chalet renard zithoek 2 Le chalet renard, vrijgelegen vakantiechalet

natuurhuisje in Frankrijk, Le Chalet Renardvakantiehuisje in Frankrijk, Le Chalet Renard