De tarieven voor de workshops staan op de desbetreffende pagina’s en zijn per persoon. Als er voor workshops aparte voorwaarden gelden staan deze vermeld op de desbetreffende workshoppagina De cursusweken zijn van zondagavond t/m zaterdagmorgen, aankomst op zondagmiddag vanaf 16:00. Vertrek zaterdagochtend voor 12.00 uur.

Verblijf

Verblijf op één van onze tweepersoons kamers (alle met badkamer en gelegen op de begane grond), in het in het dorp gelegen chaletje of in eigen tent of caravan op de camping.

Maaltijden

Tijdens de workshops eten we in principe gezamenlijk de maaltijden, wij serveren indien gewenst ook vegetarische maaltijden, dit dient u wel van te voren op te geven. Niet genoten maaltijden worden niet vergoed.

Betaling

Na ontvangst van de aanmelding  krijg je een bevestiging, indien mogelijk via e-mail. Je dient 25 % van de totale kosten als aanbetaling te betalen binnen drie weken na ontvangst van deze bevestiging. De inschrijving is dan definitief. Het resterende bedrag dient uiterlijk 4 weken voor aanvang van de workshop te zijn betaald. Bij aanmeldingen vanaf 6 weken voor aanvang dient het hele bedrag in één keer betaald te worden. Tegelijk met de bevestiging ontvang je van ons een routebeschrijving. Als de door jou gekozen workshop op de gekozen datum is volgeboekt nemen wij zo spoedig mogelijk persoonlijk contact met je op om eventueel een andere datum te plannen.

Reisverzekering

Je dient zelf een reis- en ongevallenverzekering af te sluiten. A-Rigaud en haar medewerkers zijn niet aansprakelijk voor wat voor schade en/of letsel opgelopen tijdens het verblijf en de workshops.

Annulering

Wij adviseren je dringend een annuleringsverzekering af te sluiten! Indien je om welke reden dan ook besluit om niet te komen, brengen wij je in rekening: – Annulering tot 6 weken vóór aanvang: de aanbetaling – Annulering tot 2 weken vóór aanvang: 50% van de totale prijs – Annulering binnen 2 weken vóór aanvang: het totale bedrag. Bij annulering door A-Rigaud zal het betaalde voorschot onmiddellijk teruggeboekt worden op uw rekening.

Aanmelding

Aanmelding voor een workshop kan via deze website, telefonisch of via het aanmeldingsformulier bij de folder. Wij behouden ons ten alle tijde het recht voor om een workshop bij onvoldoende aanmeldingen te annuleren. De beslissing hierover zal uiterlijk 3 weken voor aanvang van de betreffende workshop genomen worden. Aangemelde deelnemers worden hierover onverwijld in kennis gesteld. Eventueel al gedane betalingen worden volledig teruggestort. Er worden door ons geen tussentijdse mededelingen gedaan over het aantal aanmeldingen.