Chambres d’hôtes – Gastenkamers

Chambres d'hôtes in Frankrijk A- Rigaud voor een ontspannen vakantieOp bezoek bij vrienden

Het bijzondere van de chambres d’hôtes formule is dat je gast bent in ons huis: met ons het ontbijt gebruikt en indien gewenst ook mee dineert.

Je kunt gebruik maken van de algemene ruimtes, het terras etc. Je bent als het ware bij vrienden op bezoek, en zo ervaren wij dat ook. Of je nu voor één nacht bij ons logeert of voor een week, voor een wandelvakantie of fietsvakantie of als deelnemer aan één van de workshops, wij laten je graag de rustgevende sfeer van onze chambres d’hôtes en de omgeving ervaren.

Chambres d’hôtes in het Frans, in Nederland misschien beter bekend als Bed & Breakfast.

Interieurfoto gastenkamer op Chambres d'hôtes A-RigaudOnze vakantieboerderij “A-Rigaud” beschikt momenteel over drie gastenkamers en een inpandig 2-persoons appartement, alle met een eigen, moderne badkamer. Al onze kamers liggen op de begane grond.

Voor onze Chambres d’hôtes hebben wij bewust gekozen voor nieuwe, moderne bedden met een zeer hoog ligcomfort. De bedden zijn voorzien van goede matrassen met dekmatras, en zijn te gebruiken als tweepersoonsbed of als 2 1-persoons bedden.

De ruime badkamers bij Chambres d'hôtes A-Rigaud

 

Eén kamer ligt direct voor in het huis en heeft een zeer weids uitzicht over het dal. De overige twee gastenkamers en het appartement liggen aan het terras, maar hebben ook hetzelfde prachtige uitzicht. Vanuit het appartement kom je door de terrasdeuren op het gezamenlijke ruime terras. Dit appartement is ook te huur als gastenkamer met ontbijt.

 

 

Ontbijt

Wij serveren een ontbijt met o.a. eigen gebakken biologisch brood, biologische yoghurt, croissant, zelfgemaakte vruchtenjam, een eitje, koffie/thee

Overnachten onderweg of een heerlijke ontspannen vakantie: Op Chambres d’hôtes A-Rigaud verwelkomen we je graag!

Je kunt ons ook vinden op de website  Chambres d’hôtes wijzer.nl ,