Routebeschrijving

Sommige navigatiesystemen laten je nogal omrijden om hier te kunnen komen.

Om het je makkelijker te maken kun je hier een routebeschrijving downloaden naar onze chambres d’hôtes en boerderijcamping, als Microsoft Word bestand of als pdf file (adobe acrobat reader nodig) Ook een omgevingskaart is te downloaden, waarop Bourguignon lès Morey is aangegeven.

Routebeschrijving komend vanuit Nederland /  België:

Routebeschrijving vanuit-het-noorden als pdf bestand

Routebeschrijving vanuit-het-noorden als MS-word bestand

Routebeschrijving komende vanuit het zuiden van Frankrijk (A31 Afslag 4 Dijon):

 Routebeschrijving-vanaf-afslag-4-A31-Dijon als Microsoft Word bestand

Routebeschrijving-vanaf-afslag-4-A31-Dijon-nieuw als PDF-bestand

Meer info:

Coördinaten:

latitude =47.7127277

longitude = 5.7050906

Kaart_Frankrijk_Departement_70

Ligging

A-Rigaud is gelegen in de Haute Saône op een afstand van ongeveer 650 km vanaf Utrecht, een prachtige plek voor bijvoorbeeld een overnachting onderweg naar het zuiden of terug naar huis

Even weg van de snelweg

Ligging

Chambres d’hôtes / Bed en Breakfast A-Rigaud is gelegen tussen Nancy en Dijon, ter hoogte van Langres. Een prima plek voor een tussenstop, een overnachting onderweg, goed te bereiken vanaf de A31.

Slechts 10 kilometer omrijden

Voor wat betreft het aantal kilometers is het nagenoeg geen omweg, je rijdt alleen een stuk binnendoor en geniet van de prachtige natuur van de Haute Saône.

Vanaf de A31 rijdt je met een flauwe bocht, parallel aan de snelweg, binnendoor naar onze locatie. bij vertrek doe je dat nogmaals maar dan verder naar het noorden of zuiden, waardoor je weinig kilometers meer maakt en ook weinig meer tijd kwijt bent.