Gastenboek A-Rigaud

Kees en Inge Roos datum bericht 26 mei 2019
Te gast bij A-rigaud Mei 2019
 

Logeren bij Jenny en Eric is als thuiskomen bij goede vrienden. Hartelijk en gastvrij. Heerlijk eten en lekkere wijn. Een schitterende omgeving om te wandelen of fietsen. Voor herhaling vatbaar.

 

Marc en Jaqueline datum bericht 18 augustus 2018
Te gast bij A-rigaud Juli
 

Wij waren er een korte week eind juli 2018. Heerlijk om eens lekker verzorgd uit te rusten. Lekker eten (onvoorstelbaar wat er allemaal uit de keuken komt), lekker in de tuin onder de bomen zitten lezen, wandelen in de bossen en aangenaam gezelschap van de gastheer en gastvrouw.

 

Fam Fransen datum bericht 22 september 2016
Te gast bij A-rigaud September 2016
 

Wij verbleven een nachtje bij jullie tijdens onze terugreis uit het zuiden van Frankrijk. Fijne, gezellige, huiselijke ontvangst en enorm genoten van het culinaire avondmaal! We hadden een leuke babbel en hebben zalig geslapen. Kortom, een fijn dagje extra vakantie!

 

Rien Filius datum bericht 20 augustus 2016
Te gast bij A-rigaud Augustus 2016
 

We waren er met onze 2 kinderen en met vrienden, het was er geweldig! Heerlijk avondeten, waarbij Jenny en Eric gezellig aanschuiven, en een prima ontbijt. Kamers zijn ook goed, met een prima douche. De omgeving is erg mooi, maar ook zeer rustig! Kortom een geweldige tussenstop!

 

Anneke en Jacques Iseger datum bericht 30 juni 2016
Te gast bij A-rigaud Juni 2016
 

Deze maand hebben we op zowel de heen- als de terugweg overnacht bij Jenny en Eric. We werden bijzonder gastvrij ontvangen, kregen een mooie kamer met prima bed en hebben beide keren genoten van het heerlijke diner. En… we hebben met hen en de andere gasten heel geanimeerd gepraat en ook enorm gelachen. Als we in de toekomst weer richting Zuid-Frankrijk gaan, dan zullen we hier zeker weer overnachten. Met andere woorden: tot ziens!

 

fam spapens datum bericht 21 juni 2016
Te gast bij A-rigaud Juni 2016
 

Een heerlijke stop onderweg naar de Mont Ventoux. Erg gastvrij ontvangen en een heerlijk diner met een geweldig uitzicht. Prima , schone kamer met een fijne eigen douche en toilet.
Voor onze dochter werd er zelfs glutenvrij gekookt. Bedankt Jenny en Eric.

 

lidian/caro kelders datum bericht 20 september 2015
Te gast bij A-rigaud Augustus
 

we hebben bij jullie op onze heen en terug reis van de vakantie heel erg genoten van de kamer, het uitzicht, hele fijne bedden, heerlijke douche, het geweldig ontbijt en super genoten van het diner op jullie terras . kortom een heerlijke plek om zeker terug te komen. Bedankt Jenny en Eric !!

 

Wilna en Paul Koster-Kuipers datum bericht 24 november 2014
Te gast bij A-rigaud Oktober
 

Wij kwamen heel onverwacht bij Eric en Jenny terecht en waren maar wat blij dat we op korte termijn konden blijven overnachten, twee keer nog wel! Heel gezellig even gepraat, bij een goed glas wij en even kennis gemaakt met elkaar. Voor herhaling vatbaar! Een bijzonder stel mensen op een hele idyllische plek, zeer inspirerend!

 

Peter/Jeroen Kralt/Bressers datum bericht 15 augustus 2014
Te gast bij A-rigaud Juni
 

Lieve Alexandra, Eric en Jenny,

De laatste week van juni intens genoten van alles wat maar aanwezig was en zich openbaarde in het mooie Bourgignon les Morey. De wandelingen in de omgeving waren adembenemend en zogezegd van een therapeutisch niveau dat bijna grensde aan spirituele verlichting. Het verblijf in en om Chalet Renard is zeer bijzonder. Alles aanwezig en met privacy omsloten. Kersen zo van de boom. Geitjes door een gemaakte bres die het groen bij de buren aantrekkelijker vonden, fantastisch!
Het weer was buitengewoon vriendelijk zo ook Alexandra, die door authenticiteit van eigen persoon zeker een vertrouwen losmaakte die, bij het naderen van onze doorreis naar Accons, resulteerde in een warm afscheid met koffie en stukje chocola.

~Een blijk van overleven gaf de Japanse Basilicum, groeit tevreden en een
verwerking in diverse gerechten en soepen zorgen bij de smaakpapillen voor verrassende aroma’s en bijpassend genot…~

Immer nagenietend van deze mooie week is accommodatie Chalet Renard goed bevallen en zeer zeker een aanrader voor mensen die willen “onthaasten” en de tijd willen nemen voor belangrijke zaken om de geest weer op te laden.

Naar Alexandra toe willen we een dankbare warme groet brengen en uiteraard Eric en Jenny niet te vergeten die door het verwerken van onze gegevens het voor ons mogelijk heeft gemaakt dat deze week vakantie niet snel vergeten zal worden!

Speciale groet van Jeroen & Peter x

 

Henny en Alexa Hamburg datum bericht 11 juli 2014
Te gast bij A-rigaud Juni
 

Super dagen gehad bij Jenny en Eric.
Fantastisch terras met adembenemend uitzicht. Geweldig gegeten met fantastische wijnen erbij. Dit gaan we ieder jaar weer doen!!
Jenny en Eric, bedankt!

 

Als je onze nieuwsbrief wilt ontvangen, vul dan hier je e-mailadres in