Gastenboek A-Rigaud

Esther Bekkema datum bericht 7 augustus 2019
Te gast bij A-rigaud Augustus 2019
 

Onderweg naar de Franse Alpen een fijne overnachting gehad. De bedden waren erg goed. Het diner was voortreffelijk, ook het ontbijt was prima. Vriendelijke gastheer en gastvrouw.

 

Joep en Bertha Blanken datum bericht 25 juni 2019
Te gast bij A-rigaud Juni 2019
 

Hebben bij Jenny en Eric overnacht op de heen-en terugreis naar de Provence. Ongeveer op de helft van de reis is dit een zeer aangename plek om te overnachten. Prachtig uitzicht,rust,comfortabele koele kamer met heerlijk bed en niet te vergeten de kookkunsten van de gastvrouw bij het diner. We hebben het heerlijk gehad, dank hiervoor !

 

Kees en Inge Roos datum bericht 26 mei 2019
Te gast bij A-rigaud Mei 2019
 

Logeren bij Jenny en Eric is als thuiskomen bij goede vrienden. Hartelijk en gastvrij. Heerlijk eten en lekkere wijn. Een schitterende omgeving om te wandelen of fietsen. Voor herhaling vatbaar.

 

Marc en Jaqueline datum bericht 18 augustus 2018
Te gast bij A-rigaud Juli
 

Wij waren er een korte week eind juli 2018. Heerlijk om eens lekker verzorgd uit te rusten. Lekker eten (onvoorstelbaar wat er allemaal uit de keuken komt), lekker in de tuin onder de bomen zitten lezen, wandelen in de bossen en aangenaam gezelschap van de gastheer en gastvrouw.

 

Fam Fransen datum bericht 22 september 2016
Te gast bij A-rigaud September 2016
 

Wij verbleven een nachtje bij jullie tijdens onze terugreis uit het zuiden van Frankrijk. Fijne, gezellige, huiselijke ontvangst en enorm genoten van het culinaire avondmaal! We hadden een leuke babbel en hebben zalig geslapen. Kortom, een fijn dagje extra vakantie!

 

Rien Filius datum bericht 20 augustus 2016
Te gast bij A-rigaud Augustus 2016
 

We waren er met onze 2 kinderen en met vrienden, het was er geweldig! Heerlijk avondeten, waarbij Jenny en Eric gezellig aanschuiven, en een prima ontbijt. Kamers zijn ook goed, met een prima douche. De omgeving is erg mooi, maar ook zeer rustig! Kortom een geweldige tussenstop!

 

Anneke en Jacques Iseger datum bericht 30 juni 2016
Te gast bij A-rigaud Juni 2016
 

Deze maand hebben we op zowel de heen- als de terugweg overnacht bij Jenny en Eric. We werden bijzonder gastvrij ontvangen, kregen een mooie kamer met prima bed en hebben beide keren genoten van het heerlijke diner. En… we hebben met hen en de andere gasten heel geanimeerd gepraat en ook enorm gelachen. Als we in de toekomst weer richting Zuid-Frankrijk gaan, dan zullen we hier zeker weer overnachten. Met andere woorden: tot ziens!

 

fam spapens datum bericht 21 juni 2016
Te gast bij A-rigaud Juni 2016
 

Een heerlijke stop onderweg naar de Mont Ventoux. Erg gastvrij ontvangen en een heerlijk diner met een geweldig uitzicht. Prima , schone kamer met een fijne eigen douche en toilet.
Voor onze dochter werd er zelfs glutenvrij gekookt. Bedankt Jenny en Eric.

 

lidian/caro kelders datum bericht 20 september 2015
Te gast bij A-rigaud Augustus
 

we hebben bij jullie op onze heen en terug reis van de vakantie heel erg genoten van de kamer, het uitzicht, hele fijne bedden, heerlijke douche, het geweldig ontbijt en super genoten van het diner op jullie terras . kortom een heerlijke plek om zeker terug te komen. Bedankt Jenny en Eric !!

 

Wilna en Paul Koster-Kuipers datum bericht 24 november 2014
Te gast bij A-rigaud Oktober
 

Wij kwamen heel onverwacht bij Eric en Jenny terecht en waren maar wat blij dat we op korte termijn konden blijven overnachten, twee keer nog wel! Heel gezellig even gepraat, bij een goed glas wij en even kennis gemaakt met elkaar. Voor herhaling vatbaar! Een bijzonder stel mensen op een hele idyllische plek, zeer inspirerend!

 

Als je onze nieuwsbrief wilt ontvangen, vul dan hier je e-mailadres in