Zangweek

Zang- en Wandelweken

Ook in 2016  is er weer de mogelijkheid voor groepen tot 12 personen om een zang- wandelweek te organiseren op A-Rigaud.

• Zing je graag?
• Wandel je graag?
• heb je een bestaande zanggroep en wil je eens samen wat anders
• heb je een vrienden/ vriendinnen groep en wil je wel eens een weekje samen op pad?

Dan is onze zang- en wandelweek voor jullie dé kans om te komen genieten van een perfecte vakantie! Zingen, wandelen, ontspannen, heerlijk eten, ontmoeting: het zijn de kernwoorden voor deze vakantieweken op A-Rigaud.

zanggroep op a-rigaudProgramma:

Elke dag zing je o.l.v. Eric een paar uur, ’s ochtends of ’s middags, afhankelijk van de wandeling of andere activiteit die we gaan doen. In overleg gaan we nog een dagdeel naar een stadje of een andere bezienswaardigheid. Er is voldoende vrije tijd om voor jezelf iets te ondernemen of lekker te luieren op het terras met uitzicht over de vallei of op een privé plekje op de 5 hectare terrein om de boerderij. Het repertoire waaruit we zingen zal een mix van klassiek tot pop zijn, natuurlijk met een Frans accent en een knipoog naar het wandelen!

Je kunt via het contactformulier data aan ons voorstellen, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op om wat af te spreken en een prijsvoorstel te doen.