Chalet / huisje te huur met veel privacy

Al een aantal jaren verhuren we met veel succes een chalet van een goede vriendin in ons dorp.   Dit gezellige, compleet ingerichte houten chalet is gelegen op slechts 5 minuten lopen van A-Rigaud.

Zoek je echte rust, vrijheid en vooral veel privacy, dan is dit 2-persoons chalet een prachtige mogelijkheid om je eens even helemaal terug te kunnen trekken.

Vrij gelegen op het ruime grondstuk achter het huis ben je helemaal op jezelf, je geniet van een prachtig uitzicht, ervaart de echte stilte.
Het chalet beschikt over een eigen ingang met een grote eigen tuin, dus lekker de ruimte!

Zithoek, keukentje, badkamer en slaapkamer, alles is er en helemaal ingericht. En als je een keer niet wilt koken kun je gebruikmaken van het ontbijt en het diner op A-Rigaud, of één van restaurantjes in de regio.

Een plek om echt helemaal bij te komen en te genieten van het ruime uitzicht, de schone lucht, de rust en de prachtige natuur om te wandelen of te fietsen.

Chalet Renard in Bourguignon lès Morey

Kosten

Wel belangrijk om te weten: De hoogte van de douche is wat beperkt door de hoogtemaat van de badkamer, dus ben je langer dan ongeveer 1.90 dan is dat wat lastig.

Met het onderstaande formulier kun je direct aanvragen of de door je gewenste data nog vrij zijn:

 

le-chalet-renard-inkijk-5
le-chalet-renard-inkijk1
le-chalet-renard-inkijk 6
le-chalet-renard-slaapkamer
badkamer
Chalet Natuurhuisje uitzicht

chalet aanvraag