Over ons en A-Rigaud

Zicht op de boerderij vanaf de camping “A-Rigaud” is de naam van de prachtig gelegen boerderij in de Haute Saône in Frankrijk, die wij in februari 2004 voor het eerst zagen.

Wij, dat zijn Jenny en Eric Horstman. Al enkele jaren waren we op zoek naar een plek om kleinschalig vakanties aan te kunnen bieden. Van de Dordogne tot aan het Rhônedal, op veel plekken hebben we rondgekeken.

En eindelijk, op eigenlijk maar een relatief kleine afstand van Nederland hebben we onze droomplek gevonden. Een grote boerderij met veel grond, gelegen aan de rand van het zeer oude dorpje Bourguignon lès Morey. Begin juli 2004 was de overdracht en sinds april 2006 wonen we er permanent en begonnen we te bouwen aan onze camping en Chambres d’hôtes.

Over A-Rigaud

De boerderij is al eeuwen oud en in de afgelopen eeuwen is er heel wat aan veranderd en uitgebouwd. In de prachtige gewelvenkelder is te zien dat het huis op rotsen gebouwd is. Voor en naast de boerderij ligt zo’n vijf en een half hectare eigen grond, met drie prachtige waterpoelen, een oude fruitboomgaard, een wijngaard, onze biologische moestuin en veel weidegrond. Veel om heerlijk buiten aan het werk te kunnen zijn!

Ons doel

is met de Chambres d’hôtes, de kleinschalige camping, de workshops en wandelarrangementen gasten een plek te bieden om tot rust te kunnen komen. Maar ook een plek te scheppen om vanuit die rust en stilte om je heen te komen tot  bezinning en persoonlijke ontwikkeling.

Graag tot ziens op  “A-Rigaud” !