De toekomstige vakantiehuisjes aan de overkant

Verbouwing gîtes begonnen

De afgelopen week zijn we (eindelijk) van start gegaan met de verbouwing van de twee oude pandjes tegenover ons huis, om er twee mooie gîtes van te kunnen maken.

De toekomstige vakantiehuisjes aan de overkant De meer dan 250 jaar oude gebouwen zijn in redelijk slechte staat, enkele muren zijn slecht en het complete dak gaan we vervangen. We zijn begonnen met het voorzichtig slopen van de slechte delen van de muren, één stuk moet weer gerepareerd ( net klaar 🙂  )  de andere plekken maken we van de nood een deugd, daar komen ramen. Op de bijgaande foto’s kun je zien hoe e.e.a. verloopt, we schieten in ieder geval al lekker op met de muren.

Regelmatig krijgen we de vraag: “wanneer is het klaar, denk je?” of “hoe is je planning, wanneer met het klaar zijn?”  Het is leuk om de verschillende reacties te horen als we dan vertellen dat het verbouwen nu juist het leuke is, eigenlijk het doel! En het resultaat straks is natuurlijk belangrijk, het is een mooie uitbreiding van onze verhuurmogelijkheden, maar we plannen geen einddatum of zo, het gaat zoals het gaat, zo willen we tenslotte hier graag ons leven leven.

Eerst maar eens wat foto’s, de plaatjes vertellen een groot deel van het verhaal:

 

Share this post