Gastenboek A-Rigaud

Familie Reimerink datum bericht vrijdag 10 augustus 2007
Te gast bij A-rigaud Juli 2007
 

Wat een gastvrij onthaal! hoe mooi om te zien wat jullie in (relatief) korte tijd inmiddels al hebben opgebouwd. Wij hebben een rondleiding gehad, genoten van lunch, diner en het mooie pianospel van Eric en ’s ochtends een heerlijk ontbijt. Als dan de tijd is gekomen om te gaan wordt onze kan gevuld met koffie voor onderweg. 1 ding is zeker, wij komen terug (en dan niet voor 1 overnachting!) Groetjes de oud-buurtjes Patrick, Astrid, Kay en Kim

 

Trudi vandenHoek datum bericht maandag 6 augustus 2007
Te gast bij A-rigaud Augustus 2007
 

Is je accu leeg? Dít is het juiste adres om hem weer op te laden! Workshop zingen, de gastvrijheid, de sfeer, de maaltijden, de stilte,de gezelligheid, de mooie natuur, het gemoedelijke dorpje…Eigenlijk is het niet in woorden uit te drukken. Dit moet je voelen… Kortom het leven is heerlijk bij Jenny en Eric. Dan kun je er weer tegen… Echt waar!

 

Bettina Wargerink datum bericht zondag 10 juni 2007
Te gast bij A-rigaud Juni 2007
 

In 1 woord: genieten! Eind mei begin juni 2007. Eerst een week schilderen in een prachtig atelier en op heerlijke buitenlokaties. Perfect verzorgd door Xandra en reuze gezellig! Verschillende technieken de revu laten passeren en weer wijzer wat betreft materiaal keuze. Aansluitend nog een week genieten op de camping, maar wel lekker mee eten want dat is na de eerste week zo goed bevallen, daar valt niet tegen op te koken! Bijzonder fraaie omgeving! En Eric en Jenny? Zij geven betekenis aan het woord GASTVRIJHEID!

Tot spoedig weerziens!

 

Betsy en Wim Springer datum bericht vrijdag 8 juni 2007
Te gast bij A-rigaud April 2007
 

Onze eerste kennismaking met A-Rigaud was in oktober 2006. We hebben 2 maal gebruik gemaakt van julle chambre d’hotes met 2 maal een heerlijk diner. De enthousiaste ontvangst,de gezellige rondleiding en de huiselijkheid voelden als een warme deken.
In april 2007 hebben we kunnen genieten van een prima pleklje voor onze caravan, heerlijke wandelingen, lekker eten en een uitstekende wijn. Op een camping met zulke gastvrije mensen kom je tot rust.een voortreffelijke plek waar we zeker nog eens terug komen.

 

Roland Marechal datum bericht woensdag 6 juni 2007
Te gast bij A-rigaud Juni 2007
 

We brachten een fantastisch week door bij A-Rigaud.
En fijne ontvangst door de gastfamilie
Mooi verzorgde kamers en lekker eten met groenten en fruit uit de eigen tuin. We mochten genieten van de lekkere zelfgemaakte wijn.
Het was er prachtig wandelen in een rustige en zeer mooie omgeving.
Een aanrader.

 

Je bericht voor het gastenboek

Als je onze nieuwsbrief wilt ontvangen, vul dan hier je e-mailadres in
reCAPTCHA
This site is protected by reCAPTCHA and the Google
Privacy Policy and
Terms of Service apply.