Gastenboek A-Rigaud

Henk en Anita van Duinen datum bericht vrijdag 28 mei 2010
Te gast bij A-rigaud Mei 2010
 

Hallo Eric en Jenny,

Het is geweldig om te zien hoe jullie je ideeën en dromen uitvoeren. De enorme gastvrijheid waarmee wij ontvangen zijn ligt, ondanks dat het al weer even geleden is, nog vers in ons geheugen.

De omgeving is natuurlijk fantastisch, dat gegeven is er, maar het is nu toch echt een droomplek geworden! We zullen dan beslist nog een keer de camping bezoeken en jullie ook van harte aanbevelen bij onze kampeervrienden!

Groetjes,
Henk en Anita van Duinen

 

Ank Faitou-Jansen datum bericht donderdag 27 mei 2010
Te gast bij A-rigaud
 

Hallo Eric en Jenny,

Wat een mooie en duidelijke website.Het lijkt me heerlijk om eens bij jullie te logeren.Helaas zit het er voorlopig nog niet in maar jullie kunnen me zeker een keer verwachten.

Een goede zomer gewenst!!

Groeten Ank

 

Marc en Nelleke Ellenbroek datum bericht zaterdag 9 januari 2010
Te gast bij A-rigaud Juli 2009
 

Beste Jenny en Eric,

We hebben de afgelopen zomer (2009) een heerlijke rustige tijd bij jullie doorgebracht. De wandelingen waren prima en vooral het gezellige ontbijt met jullie heerlijke zelfgebakken brood en de diners op het terras zullen we nooit vergeten.

Hartelijk dank, Nelleke en Marc (H)

 

Peter en Ria Gelens datum bericht zondag 2 augustus 2009
Te gast bij A-rigaud Juli 2009
 

Beste Jenny en Eric,

We hebben een geweldige tijd gehad bij jullie op A Rigaud. Wat een verwennerij, het eten, de bedden, de omgeving, de zonsondergang, het uitzicht, de rust. We zijn er echt van opgeknapt, even tot onszelf gekomen.
Een goede zomer verder toegewenst, succes bij alle verbouwplannen. Groeten aan Chrysanti.

Tot een volgende keer, groeten van Ria en Peter

 

Martijn en Jeltje Ruben en Simon datum bericht zaterdag 1 augustus 2009
Te gast bij A-rigaud Juli 2008
 

lieve Eric en Jenny,

op doorreis naar het zuidwesten van de Bourgogne, hebben we één nacht bij jullie overnacht.
na een hartelijke ontvangst en een rondleiding in en om jullie huis (en moestuin) hebben we ons tegoed gedaan aan een driegangenmenu waarbij ook de wijn goed smaakte. na een goede nachtrust in een goed bed, stond er een heerlijk zelfgemaakt ontbijt voor ons klaar. kortom: een heerlijk begin van onze vakantie op een mooie, rustige berg!
ook Ruben en Simon vonden het "cool" bij jullie: op de terugweg ter hoogte van Langres merkten we op dat we vlakbij Eric en Jenny waren maar reden gewoon door… twee zeer boze mannetjes op de achterbank die nog wel veel vaker naar Eric en Jenny willen….

nogmaals dank voor het gastvrije onthaal en graag tot ziens!
lieve groetjes
Martijn en Jeltje
Ruben
Simon

 

Gerard&Marianne van Horn datum bericht donderdag 25 juni 2009
Te gast bij A-rigaud Juni 2009
 

Deze eerste ervaring met “Chambre d’hotes” werd gekenmerkt door de persoonlijke sfeer waarin alles plaatsvond. Het was voor ons echt een dagje/nachtje uit logeren in een omgeving welke werd gevuld met de geur van vers gebakken brood, natuurlijke producten, natuurlijke mensen en een kamer voorzien van een “marvelous room with a view”.
Vanaf het eerste moment daalt de rust en evenwicht op je neer en geniet je van alles wat je ziet, hoort, ruikt en proeft.

 

Simon en Cokky Knol datum bericht maandag 15 september 2008
Te gast bij A-rigaud September 2008
 

Hoi Eric en Jenny,

Ook op deze manier willen we jullie nog graag bedanken voor de fijne dagen die we bij jullie gehad hebben. De hartelijke ontvangst en het ontspannen verblijf en het heerlijke eten heeft veel indruk op ons gemaakt. De entourage bij jullie is echt geweldig. Wat bij ons vooral is bijgebleven is de rust en de stilte. Geweldig. De prachtige sterrenhemel was zeer indrukwekkend en tot slot natuurlijk niet te vergeten jullie overheerlijke…..bietjes!!!!!!!!
Groetjes en vast nog eens tot ziens.
Corry en Simon

 

Ingrid Groen datum bericht dinsdag 26 augustus 2008
Te gast bij A-rigaud Augustus 2008
 

Als je op vakantie gaat zoals wij gedaan hebben – kamperen bij de boer – dan hoop je toch op mooi weer.. Helaas hebben we dat maar een paar dagen gehad. Verder was het precies zoals we graag wilden, rustig, gemoedelijk en vooral veel ruimte! Ook de kinderen vonden het leuk. Het avondje uit eten bij jullie was heerlijk en gezellig. Door de aanhoudende regen mochten we nog een paar nachten in de caravan, dat was een positieve ervaring, vooral de kinderen vonden dat gezellig, dus wie weet.
We hopen nog een keer terug te komen bij mooi weer, met zijn allen of met zijn tweeën.
In ieder geval bedankt voor de gastvrijheid en de lage drempels om jullie bijv. wat te vragen. Wij vonden het gezellig. Het beste voor jullie en hopelijk een keer tot ziens! :butterfly:

 

Marga Lakwijk datum bericht zondag 10 augustus 2008
Te gast bij A-rigaud Juli 2008
 

Reactie Workshop Fotografie
De combinatie van OP12 Paul Ruks en A-Rigaud is werkelijk perfect:Fotograferen onder deskundige leiding van Paul/Het prachtige landschap/En de gastvrijheid van Eric en Jenny is echt geweldig .Het leuke is dat vrijwel niemand elkaar kon en het toch een hechte en gezellige week geworden is .Ondanks veel fotograferen en leren was er ook een prima vakantiesfeer lekker eten gekookt door Jenny met veel producten van eigen land en een goed glas wijn maakten het bourgondisch .Vooral buiten op het terras eten en de schitterende zonsondergangen maakten deze work-shop/vakantie tot eentje die ik niet snel zal vergeten .Met dank nog aan Eric en Jenny en Paul en de medecursisten.Hartelijke groeten van Marga

 

Stef en Greet Horsten datum bericht zondag 10 augustus 2008
Te gast bij A-rigaud Juli 2008
 

Nog steeds nagenietend van ons korte verblijf in A-Rigaud willen we jullie hiervoor uitdrukkelijk bedanken. Het was voor ons een vakantie op maat, volledig naar onze wens! We vonden bij jullie de rust, het lekkere eten, het gezelschap en het wandelplezier dat we beoogden. En bovendien liggen Nederlanders nu, nog meer dan vroeger, bij ons in de bovenste schuif/lade (kies het mooiste woord)!

 

Je bericht voor het gastenboek

Als je onze nieuwsbrief wilt ontvangen, vul dan hier je e-mailadres in
reCAPTCHA
This site is protected by reCAPTCHA and the Google
Privacy Policy and
Terms of Service apply.