Gastenboek A-Rigaud

Betty en Piet Smits datum bericht 29 oktober 2012
Te gast bij A-rigaud Oktober 2012
 

In oktober hebben wij een vakantie doorgebracht in Zuid-Frankrijk. Zowel op de heen-als terugreis hebben wij overnacht op A-Rigaud. Nooit geweten dat er achter de autobaan zo’n prachtig landschap ligt. A-Rigaud is een aangenaam rustpunt, in een schitterende omgeving.We denken met plezier terug aan de leuke gesprekken met Eric en Jenny en aan hun voortreffelijke kookkunst.

 

Ad en Ria van Meggelen datum bericht 12 september 2012
Te gast bij A-rigaud September 2012
 

We hebben twee heerlijke overnachtingen gehad bij jullie. Heerlijk gegeten, dat is zeker een compliment waard. Maar ook een fijne kamer met een prachtig uitzicht met een rustige omgeving. Bedankt hier voor, en we komen zeker een keer terug.Groetjes van ons.

 

Jaap Jaap datum bericht 24 augustus 2012
Te gast bij A-rigaud Augustus 2012
 

Het was weer van ouds vorige week bij jullie op A-Rigaud. Bedankt Eric en Jenny voor jullie gastvrijheid en het heerlijke eten. En dan de bijzondere muzikale ontmoeting met jullie gasten. Een hele fijne nazomer wens ik jullie toe! Tot weer een volgende keer.

 

Aalt en Klazien Klaassen datum bericht 11 juli 2012
Te gast bij A-rigaud Juni 2012
 

Wij hebben een paar heel fijne dagen gehad in jullie b&b! Een prachtige en vooral heel complete kamer met een mooi uitzicht.
Heerlijk meegegeten! Mooie en rustige omgeving, waar het o.a. goed wandelen is.
We hadden graag nog wat langer willen blijven, maar de weersvoorspelling was niet geweldig. Wie weet tot een volgende keer! Dank voor jullie enorme gastvrijheid!!

 

André en Mireille De Volder-Deslyper datum bericht 28 juni 2012
Te gast bij A-rigaud Juni 2012
 

Dank je wel, Eric en Jenny, wij hebben een prachtig wandelarrangement beleefd bij jullie. Hebben echt genoten van jullie gastvrijheid, de heerlijke maaltijden en de uitgestippelde wandelingen. Wij hebben ons echt geamuseerd als enige Belgen tussen de Nederlanders, maar laten dat misschien niet zo blijken als jullie, de Noorderburen. Doe zo verder en jullie verblijf is zeker een aanrader voor diegene die rust en natuur als hoogste prioriteit willen in hun vakantie. GRtjs vanuit Heist aan Zee

 

Martin en Cobie Rolleman datum bericht 28 juni 2012
Te gast bij A-rigaud Juni 2012
 

Op de terugweg uit het Zuiden nu eindelijk eens naar Eric en Jenny geweest. Geweldig om te zien en te beleven hoe het jullie daar vergaat. Een prachtig aangepaste boerderij met gastenkamers en appartement en een prachtig uitzicht op de vallei, met een leuke camping er bij. En niet te vegeten de heerliike maaltijden op het terras zamen met de andere gasten en jullie tweetjes.
Bedankt voor de leuke ontvangst en heel veel succes verder.

 

Ilse Craeye datum bericht 23 januari 2012
Te gast bij A-rigaud Juli 2011
 

Wij hebben in juli 2010 en juli 2011 telkens voor een nacht geboekt bij A-Rigaud en telkens goed ontvangen, een rustige omgeving en heel veel natuur, s’avonds gezellig aan het kampvuur! En één van de weinige table d’Hôtes die rekening houden met een vegetarisch en gluten-en lactosevrij dieet! Waarvoor nogmaals onze dank hiervoor! Verder vinden we het super dat de groenten uit de biologische moestuin komen en er ook aandacht wordt geschonken aan het ecologische! Het ligt ook ongeveer in de helft van de weg als je opweg bent naar het Zuiden; de ideale plek om even uit te rusten! Met vriendelijke groet uit Antwerpen

 

engelbert en gea baarslag datum bericht 4 januari 2012
Te gast bij A-rigaud Juli 2011
 

Wij boekten 2 keer. Op de heen- en de terugreis. Een bijzonder gastvrij verblijf met heerlijk eten. De fam. Horstman doet erg zijn best om het iedereen naar de zin te maken. Een echte aanrader !!

Met een groet uit Zwolle.

 

Robbert en Saskia Smeets datum bericht 3 januari 2012
Te gast bij A-rigaud Juli 2011
 

In juli 2011 hebben wij op doorreis naar het Zuiden twee dagen doorgebracht in A-Rigaud. Een mooie locatie gelegen in een natuurlijke omgeving met zeer gastvrije eigenaren, prima kamers en heel goed eten. Wij komen hier zeker nog een keer terug.

 

Astrid en Peter den Hollander datum bericht 22 augustus 2011
Te gast bij A-rigaud Augustus 2011
 

Afgelopen zomer op onze heenreis naar het zuiden van Frankrijk een nacht doorgebracht in A-Rigaud bij Eric en Jenny in een mooie kamer met een prachtige badkamer. s’avonds heerlijk buiten op het terras gegeten met een goed glas wijn en leuke gesprekken met de overige gasten en natuurlijk Eric en Jenny.
Heerlijk rustige omgeving waar je na een dag op de snelweg weer tot rust komt.
Het was zo goed bevallen dat wij op de terugreis weer overnacht hebben in A-Rigaud en we zullen zeker nog een keer terugkomen.
Groetjes uit Leiden.

 

Als je onze nieuwsbrief wilt ontvangen, vul dan hier je e-mailadres in
reCAPTCHA
This site is protected by reCAPTCHA and the Google
Privacy Policy and
Terms of Service apply.