Gastenboek A-Rigaud

Lianne Vd meerdatum bericht zaterdag 14 september 2013
Te gast bij A-rigaud September 2013
 

Dank jullie wel voor een fijn begin en einde van onze vakantie, op doorreis naar en van zuid Frankrijk!

 

Bert Gotinkdatum bericht maandag 5 augustus 2013
Te gast bij A-rigaud Juli 2013
 

Onderweg naar een mooie vakantie aan de Costa Brava een heerlijke tussenstop gehad op A-Rigaud. We hebben als gezin genoten van de rust, gastvrijheid, het heerlijke eten en de inspirerende verhalen aan tafel. Dit plekje blijft in onze gedachten!!

 

Els van Vonderendatum bericht donderdag 1 augustus 2013
Te gast bij A-rigaud Juni 2013
 

Op weg naar Zuid-Frankrijk hebben we dit jaar een tussenstop gemaakt op A-Rigaud. We waren verrast door de gastvrijheid van Eric en Jenny, het lekkere eten, de leuke gesprekken met de overige gasten en de mooie kamer met fijne bedden. Na een goede nachtrust en een heerlijk ontbijt gingen we de volgende dag naar onze bestemming. We komen hier zeker nog een keer terug.

 

Marianne Wernikdatum bericht vrijdag 19 juli 2013
Te gast bij A-rigaud Juli 2013
 

We hebben, voor het eerst zonder kinderen, een week gekampeerd en genoten van de rust, het weidse uitzicht en de wandelmogelijkheden met onze hond. Af en toe een dagtochtje gemaakt. Jenny kan heerlijk koken en Eric is een enthousiaste verteller of het nu over permacultuur gaat of over het Franse plattelands leven. Sanitair is prima. Veel succes met jullie plannen!

 

Betty en Piet Smitsdatum bericht maandag 29 oktober 2012
Te gast bij A-rigaud Oktober 2012
 

In oktober hebben wij een vakantie doorgebracht in Zuid-Frankrijk. Zowel op de heen-als terugreis hebben wij overnacht op A-Rigaud. Nooit geweten dat er achter de autobaan zo’n prachtig landschap ligt. A-Rigaud is een aangenaam rustpunt, in een schitterende omgeving.We denken met plezier terug aan de leuke gesprekken met Eric en Jenny en aan hun voortreffelijke kookkunst.

 

Ad en Ria van Meggelendatum bericht woensdag 12 september 2012
Te gast bij A-rigaud September 2012
 

We hebben twee heerlijke overnachtingen gehad bij jullie. Heerlijk gegeten, dat is zeker een compliment waard. Maar ook een fijne kamer met een prachtig uitzicht met een rustige omgeving. Bedankt hier voor, en we komen zeker een keer terug.Groetjes van ons.

 

Jaap Jaapdatum bericht vrijdag 24 augustus 2012
Te gast bij A-rigaud Augustus 2012
 

Het was weer van ouds vorige week bij jullie op A-Rigaud. Bedankt Eric en Jenny voor jullie gastvrijheid en het heerlijke eten. En dan de bijzondere muzikale ontmoeting met jullie gasten. Een hele fijne nazomer wens ik jullie toe! Tot weer een volgende keer.

 

Aalt en Klazien Klaassendatum bericht woensdag 11 juli 2012
Te gast bij A-rigaud Juni 2012
 

Wij hebben een paar heel fijne dagen gehad in jullie b&b! Een prachtige en vooral heel complete kamer met een mooi uitzicht.
Heerlijk meegegeten! Mooie en rustige omgeving, waar het o.a. goed wandelen is.
We hadden graag nog wat langer willen blijven, maar de weersvoorspelling was niet geweldig. Wie weet tot een volgende keer! Dank voor jullie enorme gastvrijheid!!

 

André en Mireille De Volder-Deslyperdatum bericht donderdag 28 juni 2012
Te gast bij A-rigaud Juni 2012
 

Dank je wel, Eric en Jenny, wij hebben een prachtig wandelarrangement beleefd bij jullie. Hebben echt genoten van jullie gastvrijheid, de heerlijke maaltijden en de uitgestippelde wandelingen. Wij hebben ons echt geamuseerd als enige Belgen tussen de Nederlanders, maar laten dat misschien niet zo blijken als jullie, de Noorderburen. Doe zo verder en jullie verblijf is zeker een aanrader voor diegene die rust en natuur als hoogste prioriteit willen in hun vakantie. GRtjs vanuit Heist aan Zee

 

Martin en Cobie Rollemandatum bericht donderdag 28 juni 2012
Te gast bij A-rigaud Juni 2012
 

Op de terugweg uit het Zuiden nu eindelijk eens naar Eric en Jenny geweest. Geweldig om te zien en te beleven hoe het jullie daar vergaat. Een prachtig aangepaste boerderij met gastenkamers en appartement en een prachtig uitzicht op de vallei, met een leuke camping er bij. En niet te vegeten de heerliike maaltijden op het terras zamen met de andere gasten en jullie tweetjes.
Bedankt voor de leuke ontvangst en heel veel succes verder.

 

Je bericht voor het gastenboek

Als je onze nieuwsbrief wilt ontvangen, vul dan hier je e-mailadres in
reCAPTCHA
This site is protected by reCAPTCHA and the Google
Privacy Policy and
Terms of Service apply.