Gastenboek A-Rigaud

André en Mireille De Volder-Deslyper datum bericht 28 juni 2012
Te gast bij A-rigaud Juni 2012
 

Dank je wel, Eric en Jenny, wij hebben een prachtig wandelarrangement beleefd bij jullie. Hebben echt genoten van jullie gastvrijheid, de heerlijke maaltijden en de uitgestippelde wandelingen. Wij hebben ons echt geamuseerd als enige Belgen tussen de Nederlanders, maar laten dat misschien niet zo blijken als jullie, de Noorderburen. Doe zo verder en jullie verblijf is zeker een aanrader voor diegene die rust en natuur als hoogste prioriteit willen in hun vakantie. GRtjs vanuit Heist aan Zee

 

Martin en Cobie Rolleman datum bericht 28 juni 2012
Te gast bij A-rigaud Juni 2012
 

Op de terugweg uit het Zuiden nu eindelijk eens naar Eric en Jenny geweest. Geweldig om te zien en te beleven hoe het jullie daar vergaat. Een prachtig aangepaste boerderij met gastenkamers en appartement en een prachtig uitzicht op de vallei, met een leuke camping er bij. En niet te vegeten de heerliike maaltijden op het terras zamen met de andere gasten en jullie tweetjes.
Bedankt voor de leuke ontvangst en heel veel succes verder.

 

Ilse Craeye datum bericht 23 januari 2012
Te gast bij A-rigaud Juli 2011
 

Wij hebben in juli 2010 en juli 2011 telkens voor een nacht geboekt bij A-Rigaud en telkens goed ontvangen, een rustige omgeving en heel veel natuur, s’avonds gezellig aan het kampvuur! En één van de weinige table d’Hôtes die rekening houden met een vegetarisch en gluten-en lactosevrij dieet! Waarvoor nogmaals onze dank hiervoor! Verder vinden we het super dat de groenten uit de biologische moestuin komen en er ook aandacht wordt geschonken aan het ecologische! Het ligt ook ongeveer in de helft van de weg als je opweg bent naar het Zuiden; de ideale plek om even uit te rusten! Met vriendelijke groet uit Antwerpen

 

engelbert en gea baarslag datum bericht 4 januari 2012
Te gast bij A-rigaud Juli 2011
 

Wij boekten 2 keer. Op de heen- en de terugreis. Een bijzonder gastvrij verblijf met heerlijk eten. De fam. Horstman doet erg zijn best om het iedereen naar de zin te maken. Een echte aanrader !!

Met een groet uit Zwolle.

 

Robbert en Saskia Smeets datum bericht 3 januari 2012
Te gast bij A-rigaud Juli 2011
 

In juli 2011 hebben wij op doorreis naar het Zuiden twee dagen doorgebracht in A-Rigaud. Een mooie locatie gelegen in een natuurlijke omgeving met zeer gastvrije eigenaren, prima kamers en heel goed eten. Wij komen hier zeker nog een keer terug.

 

Astrid en Peter den Hollander datum bericht 22 augustus 2011
Te gast bij A-rigaud Augustus 2011
 

Afgelopen zomer op onze heenreis naar het zuiden van Frankrijk een nacht doorgebracht in A-Rigaud bij Eric en Jenny in een mooie kamer met een prachtige badkamer. s’avonds heerlijk buiten op het terras gegeten met een goed glas wijn en leuke gesprekken met de overige gasten en natuurlijk Eric en Jenny.
Heerlijk rustige omgeving waar je na een dag op de snelweg weer tot rust komt.
Het was zo goed bevallen dat wij op de terugreis weer overnacht hebben in A-Rigaud en we zullen zeker nog een keer terugkomen.
Groetjes uit Leiden.

 

Jan en Margriet Bijma datum bericht 10 augustus 2011
Te gast bij A-rigaud Augustus
 

Beste Jenny en Eric,

Na een lange rit vanuit het hoge noorden van Nederland aankomen op zo’n prachtige plek! Dat overkwam ons op onze doorreis naar het zuiden van Frankrijk. Geweldig! We hebben genoten van jullie gastvrijheid, super diner op het terras, prachtige kamer en heerlijk ontbijt. Wij komen graag nog eens terug!

Hartelijke groet,
familie Bijma uit Zuidhorn

 

Leo en Janette van der Wal datum bericht 29 juli 2011
Te gast bij A-rigaud Juli 2011
 

Beste Jenny en Eric,
De afgelopen twee weken hebben wij op jullie mini-camping gestaan: het was heerlijk.
Wat het heerlijk maakt om bij jullie te kamperen, is het prachtig weidse uitzicht vanaf de berg, de enorm grote kampeerplekken, de rust overal om je heen.
Het sanitair is altijd schoon, de douches zijn goed warm. Jullie zijn altijd te benaderen voor vragen of een babbel.
Jullie geven de kampeerders letterlijk en figuurlijk alle ruimte, zodat ze tot zichzelf kunnen komen – tot rust kunnen komen.

De maaltijd bij jullie op het terras was heerlijk. De wijn smaakte erg goed, en ook daar weer dat prachtige uitzicht over het landschap dat aan je voeten ligt!

Dank voor jullie goede zorgen en alle succes toegewenst met alles wat A-Rigaud biedt. 🙂

 

Mery en Ad van Tilborg datum bericht 5 juni 2011
Te gast bij A-rigaud Mei 2011
 

Hallo Jenny en Eric,
Wij vonden het ontzettend leuk om op deze manier een weekje vakantie te houden. Wij zijn zelden zo verwend. Het eten van Jenny was fantastisch. We hebben zelden in zo’n korte tijd zoveel mensen ontmoet. En de wandelingen uit jullie map waren fantastisch. Wij gaan jullie aanbevelen bij vrienden en kennissen voor ofwel een overnachting op doortocht ofwel een verblijf van meerdere dagen.
Nogmaals bedankt. Het was fijn om bij jullie te zijn. We zullen bij het drinken van jullie wijn aan jullie denken.
Groeten,

Mery en Ad.

 

Marga en Ted van der Vlies datum bericht 17 oktober 2010
Te gast bij A-rigaud September 2010
 

Beste Jenny en Eric,

Sept 2010 drie fantastische vakantiedagen genoten bij jullie. Het klinkt erg cliché, maar jullie gastvrijheid is voorbeeldig. Fijne gesprekken gehad die soms zelfs enigszins diepgang kregen.
Onderwerpen waar we uren over zouden kunnen bomen.
We hopen zeker nog eens terug te komen om te genieten van jullie gastronomie en de supermooie omgeving.

 

Als je onze nieuwsbrief wilt ontvangen, vul dan hier je e-mailadres in