Gastenboek A-Rigaud

Maurice Huinck datum bericht 2 juli 2013
Te gast bij A-rigaud Juli 2013
 

We waren op doorreis en hebben deze locatie voor 1 nacht geboekt. Mooie en rustige omgeving, gastvrij ontvangen en lekker samen buiten gegeten met alle gasten samen met gastheer en gastvrouw (Eric en Jenny). Een echte aanrader !!

 

Paul Ruks datum bericht 15 september 2013
Te gast bij A-rigaud September 2013
 

In de week van 8 t/m 14 september heb ik de “fotografie-week” weer gegeven. Door de enthousiaste deelnemers, de uitstekend verzorgde maaltijden door Jenny en de heerlijke drankjes en “alles” wat georganiseerd moest worden door Eric, is het weer een succesvolle week geweest!!!!

 

Lianne Vd meer datum bericht 14 september 2013
Te gast bij A-rigaud September 2013
 

Dank jullie wel voor een fijn begin en einde van onze vakantie, op doorreis naar en van zuid Frankrijk!

 

Bert Gotink datum bericht 5 augustus 2013
Te gast bij A-rigaud Juli 2013
 

Onderweg naar een mooie vakantie aan de Costa Brava een heerlijke tussenstop gehad op A-Rigaud. We hebben als gezin genoten van de rust, gastvrijheid, het heerlijke eten en de inspirerende verhalen aan tafel. Dit plekje blijft in onze gedachten!!

 

Els van Vonderen datum bericht 1 augustus 2013
Te gast bij A-rigaud Juni 2013
 

Op weg naar Zuid-Frankrijk hebben we dit jaar een tussenstop gemaakt op A-Rigaud. We waren verrast door de gastvrijheid van Eric en Jenny, het lekkere eten, de leuke gesprekken met de overige gasten en de mooie kamer met fijne bedden. Na een goede nachtrust en een heerlijk ontbijt gingen we de volgende dag naar onze bestemming. We komen hier zeker nog een keer terug.

 

Marianne Wernik datum bericht 19 juli 2013
Te gast bij A-rigaud Juli 2013
 

We hebben, voor het eerst zonder kinderen, een week gekampeerd en genoten van de rust, het weidse uitzicht en de wandelmogelijkheden met onze hond. Af en toe een dagtochtje gemaakt. Jenny kan heerlijk koken en Eric is een enthousiaste verteller of het nu over permacultuur gaat of over het Franse plattelands leven. Sanitair is prima. Veel succes met jullie plannen!

 

Betty en Piet Smits datum bericht 29 oktober 2012
Te gast bij A-rigaud Oktober 2012
 

In oktober hebben wij een vakantie doorgebracht in Zuid-Frankrijk. Zowel op de heen-als terugreis hebben wij overnacht op A-Rigaud. Nooit geweten dat er achter de autobaan zo’n prachtig landschap ligt. A-Rigaud is een aangenaam rustpunt, in een schitterende omgeving.We denken met plezier terug aan de leuke gesprekken met Eric en Jenny en aan hun voortreffelijke kookkunst.

 

Ad en Ria van Meggelen datum bericht 12 september 2012
Te gast bij A-rigaud September 2012
 

We hebben twee heerlijke overnachtingen gehad bij jullie. Heerlijk gegeten, dat is zeker een compliment waard. Maar ook een fijne kamer met een prachtig uitzicht met een rustige omgeving. Bedankt hier voor, en we komen zeker een keer terug.Groetjes van ons.

 

Jaap Jaap datum bericht 24 augustus 2012
Te gast bij A-rigaud Augustus 2012
 

Het was weer van ouds vorige week bij jullie op A-Rigaud. Bedankt Eric en Jenny voor jullie gastvrijheid en het heerlijke eten. En dan de bijzondere muzikale ontmoeting met jullie gasten. Een hele fijne nazomer wens ik jullie toe! Tot weer een volgende keer.

 

Aalt en Klazien Klaassen datum bericht 11 juli 2012
Te gast bij A-rigaud Juni 2012
 

Wij hebben een paar heel fijne dagen gehad in jullie b&b! Een prachtige en vooral heel complete kamer met een mooi uitzicht.
Heerlijk meegegeten! Mooie en rustige omgeving, waar het o.a. goed wandelen is.
We hadden graag nog wat langer willen blijven, maar de weersvoorspelling was niet geweldig. Wie weet tot een volgende keer! Dank voor jullie enorme gastvrijheid!!

 

Als je onze nieuwsbrief wilt ontvangen, vul dan hier je e-mailadres in