Gastenboek A-Rigaud

Wilna en Paul Koster-Kuipers datum bericht 24 november 2014
Te gast bij A-rigaud Oktober
 

Wij kwamen heel onverwacht bij Eric en Jenny terecht en waren maar wat blij dat we op korte termijn konden blijven overnachten, twee keer nog wel! Heel gezellig even gepraat, bij een goed glas wij en even kennis gemaakt met elkaar. Voor herhaling vatbaar! Een bijzonder stel mensen op een hele idyllische plek, zeer inspirerend!

 

Peter/Jeroen Kralt/Bressers datum bericht 15 augustus 2014
Te gast bij A-rigaud Juni
 

Lieve Alexandra, Eric en Jenny,

De laatste week van juni intens genoten van alles wat maar aanwezig was en zich openbaarde in het mooie Bourgignon les Morey. De wandelingen in de omgeving waren adembenemend en zogezegd van een therapeutisch niveau dat bijna grensde aan spirituele verlichting. Het verblijf in en om Chalet Renard is zeer bijzonder. Alles aanwezig en met privacy omsloten. Kersen zo van de boom. Geitjes door een gemaakte bres die het groen bij de buren aantrekkelijker vonden, fantastisch!
Het weer was buitengewoon vriendelijk zo ook Alexandra, die door authenticiteit van eigen persoon zeker een vertrouwen losmaakte die, bij het naderen van onze doorreis naar Accons, resulteerde in een warm afscheid met koffie en stukje chocola.

~Een blijk van overleven gaf de Japanse Basilicum, groeit tevreden en een
verwerking in diverse gerechten en soepen zorgen bij de smaakpapillen voor verrassende aroma’s en bijpassend genot…~

Immer nagenietend van deze mooie week is accommodatie Chalet Renard goed bevallen en zeer zeker een aanrader voor mensen die willen “onthaasten” en de tijd willen nemen voor belangrijke zaken om de geest weer op te laden.

Naar Alexandra toe willen we een dankbare warme groet brengen en uiteraard Eric en Jenny niet te vergeten die door het verwerken van onze gegevens het voor ons mogelijk heeft gemaakt dat deze week vakantie niet snel vergeten zal worden!

Speciale groet van Jeroen & Peter x

 

Henny en Alexa Hamburg datum bericht 11 juli 2014
Te gast bij A-rigaud Juni
 

Super dagen gehad bij Jenny en Eric.
Fantastisch terras met adembenemend uitzicht. Geweldig gegeten met fantastische wijnen erbij. Dit gaan we ieder jaar weer doen!!
Jenny en Eric, bedankt!

 

Gertrud Klein datum bericht 15 juni 2014
Te gast bij A-rigaud Juni
 

Wij waren op doorreis en hebben via internet deze locatie geboekt. Wat een mooie rustige omgeving met een mooi uitzicht over de vallei. Jenny en Eric zijn zeer gastvrij. mooie schone kamers met de mogelijkheid om s, avonds mee te eten. Super. Bij aankomst het welkomst drankje net iets extra’s. verder op de kamer thee en koffie faciliteiten In de huiskamer een mooie vleugel die word bespeeld door Eric fantastisch . Een aanrader om een tussenstop hier te maken. Ook voor een caravan is dit mogelijk. Wij komen zeker terug. Groetjes van hier

 

Maurice Huinck datum bericht 2 juli 2013
Te gast bij A-rigaud Juli 2013
 

We waren op doorreis en hebben deze locatie voor 1 nacht geboekt. Mooie en rustige omgeving, gastvrij ontvangen en lekker samen buiten gegeten met alle gasten samen met gastheer en gastvrouw (Eric en Jenny). Een echte aanrader !!

 

Paul Ruks datum bericht 15 september 2013
Te gast bij A-rigaud September 2013
 

In de week van 8 t/m 14 september heb ik de “fotografie-week” weer gegeven. Door de enthousiaste deelnemers, de uitstekend verzorgde maaltijden door Jenny en de heerlijke drankjes en “alles” wat georganiseerd moest worden door Eric, is het weer een succesvolle week geweest!!!!

 

Lianne Vd meer datum bericht 14 september 2013
Te gast bij A-rigaud September 2013
 

Dank jullie wel voor een fijn begin en einde van onze vakantie, op doorreis naar en van zuid Frankrijk!

 

Bert Gotink datum bericht 5 augustus 2013
Te gast bij A-rigaud Juli 2013
 

Onderweg naar een mooie vakantie aan de Costa Brava een heerlijke tussenstop gehad op A-Rigaud. We hebben als gezin genoten van de rust, gastvrijheid, het heerlijke eten en de inspirerende verhalen aan tafel. Dit plekje blijft in onze gedachten!!

 

Els van Vonderen datum bericht 1 augustus 2013
Te gast bij A-rigaud Juni 2013
 

Op weg naar Zuid-Frankrijk hebben we dit jaar een tussenstop gemaakt op A-Rigaud. We waren verrast door de gastvrijheid van Eric en Jenny, het lekkere eten, de leuke gesprekken met de overige gasten en de mooie kamer met fijne bedden. Na een goede nachtrust en een heerlijk ontbijt gingen we de volgende dag naar onze bestemming. We komen hier zeker nog een keer terug.

 

Marianne Wernik datum bericht 19 juli 2013
Te gast bij A-rigaud Juli 2013
 

We hebben, voor het eerst zonder kinderen, een week gekampeerd en genoten van de rust, het weidse uitzicht en de wandelmogelijkheden met onze hond. Af en toe een dagtochtje gemaakt. Jenny kan heerlijk koken en Eric is een enthousiaste verteller of het nu over permacultuur gaat of over het Franse plattelands leven. Sanitair is prima. Veel succes met jullie plannen!

 

Als je onze nieuwsbrief wilt ontvangen, vul dan hier je e-mailadres in
reCAPTCHA
This site is protected by reCAPTCHA and the Google
Privacy Policy and
Terms of Service apply.